La ce ne ajuta o pictura?

Culorile din incaperile casei ne pot face viata mai armonioasa si odihna mai placuta. Pictura este o cale originala de a transforma o incapere obisnuita într-una cu personalitate, fie ca e a ta, a copilului tau sau a muncii tale. E o forma de a te exprima, fara sa mai fii nevoit sa folosesti cuvintele potrivite. Alege doar imaginea potrvita si lasa-i pe ceilalti sa gaseasca cuvintele.

Ce trebuie sa faceti pentru asta?

Înainte de a începe să vă decoram spatiul, stabiliti culorile dominante, în funcţie de spaţiu, lumină şi, bineînţeles, de preferinţele proprii. Serviciile de pictura vă oferă mii  de combinaţii inedite, pentru un design de interior remarcabil.

Pereti pictati ne ajuta sa uitam de grijile cotidene, traspunandu-ne in lumea dorita, pictata in culori si forme care ne inspira, ne relaxeaza.


Cat costa o pictura?

Pentru o oferta de pret este suficient sa ne trimiteti un plan cotat al suprafetei, ce se doreste a fi pictata, si cateva dorinte legate de asteptarile voastre asupra acesteia. Preturile variaza intre 100 ron/mp si 300 ron/ mp, in functie de complexitatea lucrari. Orice lucrare e negociabila, iar pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la nr. 0742 754776.


Trimite un mesaj pentru o oferta de pret cat mai exacta!

Preturile se calculeaza tinand cont de doua aspecte importante: dimensiunea si complexitatea lucrarii. Cu cat o lucrare este mai mare, cu atat pretul pe metru patrat va fi mai mic si viceversa. Complexitatea este data de:

  • gradul si tipul de dificultate a unei picturi.
  • stilul picturi
  • accesibilitatea locatiei
  • dorintele clientului


Intrebari frecvente:

In cat timp se finalizeaza o pictura?

In medie, timpul de executie pentru o lucrare este de 4 zile (8-10 ore /zi).

Te deplasezi si in alte orase?

Ma deplasez oriunde sunt solicitat, chiar si in strainatate.

Cum trebuie sa fie  peretele?

Suprafata pictata trebuie sa fie amorsata si varuita cu var lavabil, in culorile alese de client.


Preturile nu contin TVA

Materialele sunt incluse in pret

Comments are closed.